Reden van disciplinaire straf Antonia bekend

25 februari 2016, 14:40

FC Groningen maakte donderdagochtend bekend dat Jarchinio Antonia voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet is. Hoewel de bekerhouder de reden van de beslissing niet wilde prijsgeven, is inmiddels duidelijk geworden waarom de 25-jarige vleugelaanvaller disciplinair gestraft is.

"Hij heeft een emotionele woordenwisseling gehad met de trainer", maakt Dick Tuit, de zaakwaarnemer van Antonia, duidelijk tegenover FOX Sports. Groningen stelde eerder op de dag dat de speler zich 'niet gehouden heeft aan de omgangsvormen en gedragsregels, die de club aan medewerkers stelt'. Het is nog niet duidelijk wanneer de oud-speler van Go Ahead Eagles weer tot de selectie mag behoren. "Er volgt nog een verzoeningsgesprek met de trainer."

Antonia kon zich niet vinden in zijn reserverol bij de uitwedstrijd tegen AZ (4-1 verlies). De flankaanvaller verliet de dug-out vroegtijdig en liet zijn onvrede merken in de kleedkamer. "Dat had hij niet moeten doen. Hij wil graag spelen en is een winnaar. Dan wil je graag het veld op en proberen het verschil te maken", aldus Tuit, die verwacht dat Antonia binnen twee weken weer in genade aangenomen zal worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen