Groningen vindt nieuwe hoofd opleiding in Alkmaar

25 februari 2016, 16:51

FC Groningen heeft gewinkeld in Alkmaar. De bekerhouder heeft Caspar Dekker overgenomen van AZ en aangesteld als het nieuwe hoofd van de jeugdopleiding. De 45-jarige Haarlemmer was in Alkmaar werkzaam als coach van de B1. Hij tekent een contract voor één jaar, maar heeft met Groningen de intentie voor een lange samenwerking uitgesproken.

Dekker was zeven jaar actief in de jeugdacademie van AZ en is bij Groningen de opvolger van Paul Raveneau. Hij is blij met de kans bij Groningen. "Ik kijk er enorm naar uit. FC Groningen heeft vanuit het verleden talenten voortgebracht uit de opleiding en daaraan gaan we verder werken met het oog op de toekomst. De club staat een innovatieve werkwijze voor, waarbij 'out of the box' wordt gedacht en dat spreekt mij zeer aan. Vooral de aanstaande samenwerking met Gerard Kemkers maakt mij nieuwsgierig. Onze visies sluiten wat dat betreft goed op elkaar aan", zegt de nieuwe hoofd opleiding op de clubwebsite.

Kemkers gaat door de komst van Dekker een andere functie bekleden. De voormalig schaatscoach switch als manager TopsportZorgCentrum en performance manager naar de functie van manager topsport en talentontwikkeling, waaronder het TopsportZorgCentrum, performance, opleiding en representatie vallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen