Verhaegh gaat voor sensatie: "Alles is mogelijk"

25 februari 2016, 17:51

Paul Verhaegh staat met FC Augsburg voor een fraai affiche in de Europa League. De aanvoerder van de Bundesliga-club bereidt zich voor op de krachtmeting met Liverpool, dat de tegenstander is in de knock-outfase van de Europa League. Op Duitse bodem werd het vorige week 0-0, waardoor de strijd nog aardig open ligt.

Als Augsburg een goal weet te maken op Anfield Road, dan kan het heel leuk worden voor de Duitsers. Verhaegh geloof in een sensatie. "We hebben een kans om Liverpool eruit te knikkeren", denkt de Nederlander, die met zijn club nog wel de underdog is. "We hebben alle verwachtingen overtroffen en spelen nu tegen Liverpool. We hopen dat we door kunnen gaan. We hebben thuis laten zien dat we ons staande kunnen houden. Liverpool is de grote favoriet, maar we zijn zeker niet kansloos. We gaan ervoor."

"Waarom zouden we niet kunnen winnen?", gaat Verhaegh verder op de website van de Bundesliga. "We maken bijna altijd wel een doelpunt en hebben laten zien dat we een solide verdediging hebben. Het wordt zwaar, maar we gaan vechten. We moeten top zijn op alle fronten", weet de rechtsback. "Dan is alles mogelijk."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen