Van Persie met Fenerbahçe naar achtste finales EL

Jw
25 februari 2016, 20:41

Fenerbahçe heeft zich donderdag verzekerd van een plek in de achtste finales van de Europa League. De Turkse topclub speelde met 1-1 gelijk op bezoek bij Lokomotiv Moskou, wat ruim voldoende was na de 2-0 overwinning van vorige week in eigen huis.

Robin van Persie verscheen net als in Istanbul ook in Moskou weer aan de aftrap. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal was bezig aan een goede reeks, maar de doelpuntenmachine hapert weer even. Ook vanavond kwam de 32-jarige spits niet tot scoren.

Fenerbahçe hoefde door de ruime voorsprong op zak ook niet voluit te gaan. Toch maakte Lokomotiv Moskou het nog wel spannend. Aleksandr Samedov maakte op slag van rust de 1-0 namens Lokomotiv Moskou, waardoor er in de tweede helft nog van alles mogelijk was. Een tweede doelpunt zou de verlenging inluiden, maar Mehmet Topal maakte aan die Russische hoop een einde. De verdedigende middenvelder kopte in de 83ste minuut vanuit een hoekschop de bal op artistieke wijze diagonaal over doelman Guilherme (1-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen