Dijkhuizen richt zich al op play-offs met NAC Breda

Jw
25 februari 2016, 19:11

NAC Breda-trainer Marinus Dijkhuizen gaat er vanuit dat Sparta de nieuwe kampioen wordt van de Jupiler League. De coach van de huidige nummer drie zegt in aanloop naar de topper tegen VVV Venlo dat hij in zijn hoofd al bezig is met de play-offs aan het einde van het seizoen.

De tweede plaats veroveren van VVV Venlo is daarvoor het nieuwe doel. "Als je tweede wordt, heb je denk ik een makkelijker schema in de play-offs", legt Dijkhuizen uit. "Normaal gesproken sta je dan tegen de nummer 17 van de eredivisie in de finale, mocht je daar in komen. Dan kan het makkelijker zijn. Tweede of derde worden is belangrijk omdat je dan ook een ronde overslaat, maar het is nog een lange weg."

Hoewel NAC Breda op koers ligt voor de derde plaats, is er nog volop werk aan de winkel voor Dijkhuizen. "We moeten keihard aan de slag. Zorgen dat we stabieler worden met elkaar", vertelt hij over de mentale weerbaarheid van zijn groep. "Ik ben op zoek naar de ideale opstelling. In de nacompetitie moeten we weten welke speler het beste is voor welke wedstrijd. Daar gaan we de komende weken naar op zoek."

VVV Venlo - NAC Breda wordt morgen (vrijdag) om 20.00 uur gespeeld. De Limburgers hebben op dit moment drie punten meer en een iets beter doelsaldo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen