Clubloze Mourinho wacht op het 'juiste moment'

Jw
25 februari 2016, 19:53

José Mourinho werd dit seizoen ontslagen bij Chelsea. Het voortijdig gestopte avontuur in Londen heeft hem echter niet minder populair gemaakt in de voetbalwereld. De Portugese coach wordt nog altijd in verband gebracht met veel clubs, maar hij geeft aan te wachten op de juiste kans.

"Ik vind dat het beter is om te wachten, geen haast te hebben en rustig blijven totdat het juiste moment daar is", vertelde Mourinho aan onder andere Sky Sports. "Ik denk dat het voor mij het beste is om volgend seizoen met een nieuwe uitdaging te beginnen."

Mourinho wordt al lange tijd in verband gebracht met Manchester United, waar zijn voormalige leermeester Louis van Gaal hevig onder druk staat. Bij de wedkantoren staat de voormalig coach van Real Madrid als favoriet genoteerd. "De realiteit is dat ik geen baan heb en daar ben ik niet blij mee. Ik lees zoveel dingen. Op de ene dag ga ik naar China, dan keer ik terug bij Internazionale. Ik ben nu hier in Singapore en waarschijnlijk zal ik ook wel het nationale team hier gaan trainen", zegt hij cynisch.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen