Noodverband groeit uit tot goudhaantje van Manchester United

Jw
25 februari 2016, 22:59   Bijgewerkt: 25 februari 2016, 23:22

Manchester United is donderdagavond doorgedrongen tot de achtste finales van de Europa League. De ploeg van coach Louis van Gaal moest op Old Trafford een 2-1 nederlaag goedmaken en dat lukte. Vooral dankzij twee doelpunten van de 18-jarige debutant Marcus Rashford werd FC Midtjylland met 5-1 verslagen.

De avond begon nog wel zorgwekkend voor Manchester United, waar Daley Blind én Memphis Depay aan de aftrap verschenen. Pione Sisto, al een tijd felbegeerd door Ajax, scoorde net als in het heenduel. Met een razendsnelle individuele actie was hij Blind en Michael Carrick te snel af en opende hij de score: 0-1.

De gezichten stonden alweer op onweer bij de fans van Manchester United. Gelukkig voor hen knokte hun ploeg zich snel terug. Depay schoot na een dribbel hard tegen Nikolay Bodurov op, die de voorzet verwerkte tot eigen doelpunt (1-1). Nog voor de rust had Manchester United op voorsprong moeten staan, maar Juan Mata schoot een strafschop zonder overtuiging op doel. Doelman Andersen lag in de goede hoek en voorkwam de treffer.

De klinkende zege is een mooie opsteker voor Van Gaal, maar de grote vraag blijft natuurlijk of het jonge team klaar is om aanstaande zondag ook het grote Arsenal te verslaan op eigen terrein.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen