Furieuze Oliseh keert Nigeriaanse bond de rug toe

26 februari 2016, 08:21

Sunday Oliseh is niet langer de bondscoach van Nigeria. De voormalig profvoetballer heeft de deur bij de voetbalbond van het Afrikaanse land hard dichtgetrokken, omdat hij vindt dat de federatie op meerdere vlakken flink verzaakt heeft.

Oliseh maakt zijn besluit via Twitter wereldkundig en stelt via het sociale medium dat de Nigeriaanse bond er een rotzooi van gemaakt heeft. Er waren volgens de oud-Ajacied problemen met het contract, er was sprake van een gebrek aan steun, het salaris werd niet betaald en de afspraken met de technische staf en de spelers werden geschonden.

De 41-jarige Oliseh stapte in juli in als bondscoach van de Nigerianen, die zich met de voormalig verdediger aan het roer plaatsten voor de derde ronde van de Afrikaanse WK-kwalificatiecyclus. Het African Nations Championship van afgelopen winter werd wel een bittere teleurstelling voor Oliseh en co.

Oliseh verdedigde tussen 1997 en 1999 de clubkleuren van Ajax en was tijdens zijn spelerscarrière ook actief voor onder meer 1. FC Köln, Juventus en Borussia Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen