Memphis blinkt uit: "Het was een mooie avond"

26 februari 2016, 12:34

Memphis Depay had tot dusver moeite om de verwachtingen waar te maken bij Manchester United, maar de Nederlandse vleugelaanvaller leek donderdagavond geen enkele last te hebben van druk of een vertrouwenscrisis. De oud-PSV'er stal de show in de Europa League-wedstrijd tegen het Deense FC Midtjylland, dat mede dankzij een doelpunt van hem met 5-1 verslagen werd.

Memphis werd na afloop verkozen tot Man of the Match en heeft genoten van zijn eigen optreden tegen Midtjylland. "Het was een mooie avond. We hebben genoten op het veld en dat was voor iedereen duidelijk te zien. We zijn er blij mee dat we door zijn naar de achtste finales van de Europa League. We moeten zorgen dat we deze spirit meenemen naar de wedstrijd van komende zondag", doelt Memphis op de kraker tegen Arsenal in de Premier League.

Manager Louis van Gaal liet weten dat hij zeer blij was met de prestatie van Depay. "Hij was fantastisch, daar zal iedereen het over eens zijn. Hij was spectaculair. Ik hoop dat hij dat ook tegen Arsenal kan laten zien. Dat is een ander niveau, maar ik heb vertrouwen in hem."

Bekijk hier de individuele wedstrijdbeelden van Memphis.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen