Lestienne voelt zich goed: "Fysiek sta ik er goed voor"

26 februari 2016, 09:44

Na een zwarte periode waarin hij zijn beide ouders verloor, heeft Maxime Lestienne de draad weer opgepakt. De vleugelaanvaller, die al liet weten dat voetbal voor hem een mooie afleiding is, is bovendien hersteld van een blessure. De Belg komt weer steeds meer in het ritme, zo geeft hij aan.

"Ik voel me goed. De afgelopen periode heb ik extra getraind voor mezelf, dus fysiek sta ik er goed voor. Het is jammer dat ik geblesseerd raakte en zoveel wedstrijden heb moeten missen, maar dat hoort ook bij het voetbal", zegt Lestienne in De Telegraaf. Met PSV speelde hij afgelopen woensdagavond knap met 0-0 gelijk tegen Atlético Madrid. Als invaller was Lestienne zelfs dicht bij de 1-0. "Die bal had tussen de palen gemoeten. Het zou geweldig zijn geweest om met een goal in de Champions League terug te keren."

Op 15 maart wordt de return tegen Atlético gespeeld. "Dan ben ik weer een stuk verder. Door veel met de groep te trainen en speelminuten te maken kan ik naar honderd procent fitheid toewerken en weer op mijn topniveau komen. Het zal niet gemakkelijk worden in Madrid, maar we hebben nog altijd een goede kans", aldus Lestienne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen