Fraser gaat ervoor: "We moeten durven tegen PSV"

26 februari 2016, 14:34

Door een bizar doelpunt met een hakbal van keeper Martin Hansen hield ADO Den Haag eerder dit seizoen een puntje over aan het duel met PSV: 2-2. Komende zaterdagavond staan beide ploegen weer tegenover elkaar, maar dan in het Philips Stadion. Winnen de Hagenaars, dan evenaren ze het clubrecord van 1972, toen er drie uitwedstrijden op rij gewonnen werden.

Daar is coach Henk Fraser echter niet mee bezig. "Het is maar net hoe je bepaalde statistieken interpreteert. Dat we dit seizoen nog niet twee keer achter elkaar hebben gewonnen bijvoorbeeld, vind ik niet zo interessant. Ik maak me meer zorgen over hoe vaak we gelijk hebben gespeeld dit seizoen", zegt de oefenmeester van ADO tegen het videokanaal van de club.

Fraser zag PSV midweeks in de Champions League knap gelijkspelen tegen Atlético Madrid. "Ze hebben een uitstekend resultaat neergezet tegen Atletico. Wij zullen zaterdag absoluut top moeten zijn en zij zullen wat vermoeid of nog euforisch van de Champions League-wedstrijd moeten zijn. We moeten reëel zijn, wat niet betekent dat we niet moeten gaan voor onze kansen. Net als bij Feyenoord moeten we als we aan de bal komen durven te voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen