Ten Hag: "Utrecht speelt met vertrouwen tegen Feyenoord"

Ger
26 februari 2016, 16:48

FC Utrecht hoopt het zwalkende Feyenoord zondag voor eigen publiek opnieuw een slecht resultaat aan te smeren. De Domstedelingen zijn de Rotterdammers op de ranglijst inmiddels al gepasseerd. Utrecht staat vierde, Feyenoord is de nummer zeven van de ranglijst.

"Natuurlijk is dat een prettige positie, maar het is slechts een tussenstand. Het belangrijkste is om nu van wedstrijd tot wedstrijd te gaan", zegt trainer Erik ten Hag op de clubwebsite. "Met name in de beginfase van dit seizoen maakten we alleen te veel onnodige individuele fouten. Ingegeven door, op dat moment, een gebrek aan kwaliteit. Het aantal fouten dat we maken, hebben we gereduceerd."

Het duel met Feyenoord ziet Ten Hag als een sportief examen. "We moeten honderd procent zijn. Feyenoord-thuis is een mooie uitdaging voor ons. We hebben vertrouwen in onszelf. We hebben het dit seizoen al vaak laten zien. Dat moeten we nog vaker doen en blijven volhouden, zodat we aan het einde van de rit met iets tastbaars kunnen staan", aldus de coach, die weer kan beschikken over Jeff Hardeveld en Willem Janssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen