Feyenoorder Tapia: "Logisch dat het wennen is"

27 februari 2016, 14:49

Renato Tapia is niet ontevreden over zijn eerste weken in dienst van Feyenoord. De middenvelder, die in de winterstop van FC Twente naar Rotterdam transfereerde, zegt tegen RTV Rijnmond dat hij zijn draai in de Kuip gevonden heeft.

Vorige week maakte hij tegen Roda JC zijn debuut in de basis, Tapia werd in de 72ste minuut gewisseld. "Natuurlijk voelde ik mij af en toe nog wat onwennig", blikt hij terug. "Ik denk dat het goed ging. Het is logisch dat het nog wennen is, want het zijn weken geweest waarin alles nieuw is. Dat maakte het soms best lastig. Maar dat hoort erbij en het ging wel oké."

Hij moest zich bij Feyenoord aanpassen aan de tactiek en dat ging niet gemakkelijk. "Ik moest wennen aan de speelwijze van Feyenoord. Dat is toch anders dan bij FC Twente. Maar nu ben ik gewend daaraan en aan mijn ploeggenoten."

Tapia kende met Twente een lastige eerste seizoenshelft en heeft met Feyenoord ook nog geen duel gewonnen. "Het is zeker geen verschrikkelijk jaar voor mij", zegt hij desondanks. "Natuurlijk is de situatie hier heel slecht en we doen er alles aan om het beter te maken. We moeten snel een overwinning boeken, dat zorgt voor de terugkeer van ons vertrouwen. En het gevoel dat ik heb na de laatste wedstrijden, is dat die overwinning er echt aan zit te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen