Leicester wint op nippertje, goal Bacuna niets waard

27 februari 2016, 18:29

Koploper Leicester City is op de valreep ontsnapt aan puntenverlies in de Premier League. De ploeg van manager Claudio Ranieri won zaterdag door een laat doelpunt van José Leonardo Ulloa de thuiswedstrijd tegen Norwich City met 1-0.

Ulloa tikte de bal in de 89ste minuut bij de tweede paal in het doel, na een lage voorzet van topscorer Jamie Vardy. Leicester komt door de winst op de laagvlieger op 56 punten. Tottenham Hotspur en Arsenal kunnen zondag de achterstand weer verkleinen tot twee punten. Daarvoor moeten de Londense clubs winnen van respectievelijk Swansea City (thuis) en Manchester United (uit).

Ondanks een treffer van Leandro Bacuna verloor hekkensluiter Aston Villa met 2-1 bij middenmoter Stoke City. De oud-speler van FC Groningen maakte elf minuten voor tijd met een laag schot met rechts in de verre hoek de aansluitingstreffer, maar het bleef vervolgens bij 2-1. Voormalig FC Twente-speler Marko Arnautovic had Stoke City, waar Erik Pieters en Ibrahim Afellay aan de aftrap verschenen, na rust met twee goals in een tijdsbestek van vijf minuten op een 2-0 voorsprong gezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen