Ronaldo: "Als iedereen mijn niveau had, waren we koploper"

27 februari 2016, 21:04

Cristiano Ronaldo heeft geen hoge pet op van zijn ploeggenoten. Zijn club Real Madrid verloor zaterdag de derby tegen Atlético Madrid met 0-1 en bleef daardoor op de derde plaats in La Liga steken, maar die klassering ligt volgens de Portugese vedette niet aan hem.

"Als iedereen van mijn niveau was geweest, dan hadden we bovenaan gestaan. Elk jaar ben ik, althans volgens de pers, slecht bezig. Maar de cijfers en statistieken liegen niet", moppert Ronaldo in gesprek met Marca. "Ik wil niemand afvallen, maar zonder onze beste spelers is het lastig winnen. Ik speel liever met Pepe, Gareth Bale, Marcelo en Karim Benzema." Het eerstgenoemde drietal ontbrak vanwege een blessure, Benzema moest in de rust gewisseld worden. "Ik bedoel niet dat Jese, Lucas Vazquez en Mateo Kovacic niet goed zijn. Ze zijn heel goed, maar…"

"Ik weet niet of de voorbereiding in de eerste helft van het seizoen slecht was, maar we hebben veel blessures en daar ondervinden we hinder van", vervolgt Ronaldo. Toch had zijn ploeg meer verdiend tegen Atlético, vindt hij. "We hadden meer kansen en verdienden te winnen, maar dit hoort nou eenmaal bij voetbal."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen