Koeman baalt: "We waren enigszins ongelukkig"

27 februari 2016, 21:22

Southampton-manager Ronald Koeman baalt van de manier waarop zaterdag de tegendoelpunten zijn gevallen in de thuiswedstrijd tegen Chelsea. The Saints kwamen in het eigen St. Mary's Stadium met 1-0 voor tegen de ploeg van Guus Hiddink, maar in het laatste kwartier van de tweede helft ging het mis (1-2).

"We hebben goed gespeeld, maar niet goed genoeg en uiteindelijk hebben zij ons afgestraft. In de tweede helft raakten we de controle kwijt en had Chelsea meer balbezit", aldus Koeman bij Sky Sports. "We waren enigszins ongelukkig, want sommige situaties waren wel gevaarlijk maar geen echte kansen. De eerste goal van Chelsea was geen schot, maar een voorzet die erin vloog. De 1-2 was een standaardsituatie, wat teleurstellend is."

"Om een tweede goal te maken, moet je kansen creëren", vervolgt Koeman. "In de tweede helft leden we vaker balverlies. We hadden in balbezit niet meer de controle. We verdedigden wel goed, maar het was niet voldoende. Chelsea heeft goede spelers, die tussen de linies spelen en kwaliteiten en controle hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen