Aangeslagen Stegeman baalt van inzet bij Heracles

Jw
28 februari 2016, 15:25

Heracles Almelo ging zondag met maar liefst 5-0 onderuit in het eigen Polman Stadion. Roda JC zette de hooggeklasseerde Tukkers voor schut en dat deed na afloop zichtbaar pijn bij trainer John Stegeman.

"Van binnen is de woede nog niet weg", reageerde een zichtbaar aangeslagen Stegeman tegenover FOX Sports. "Wij hebben een collectieve wanprestatie geleverd tegen Roda JC. We hebben in een thuiswedstrijd met 5-0 verloren. Verder heb ik er niet zoveel over te vertellen, het was dramatisch."

"Ik heb geen idee waar het vandaan komt. We hebben de hele week goed kunnen trainen met elkaar en accenten proberen te leggen. Maar als je dan zo voetbalt met elkaar, heeft praten niet zoveel zin. Als je de bal continu naar de verkeerde kleur speelt, je verdedigt niet, je schakelt niet om, je bent apathisch... dan heeft het allemaal niet zoveel zin. Dan verlies je van elke tegenstander. Als wij het niet samen doen, zijn we gewoon een hele middelmatige ploeg", vond de coach van Heracles Almelo, die met zijn ploeg ondanks de derde nederlaag op rij nog wel altijd op de vijfde plek staat in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen