Van Bronckhorst: "Een belangrijk duel in een mooie week"

28 februari 2016, 17:40

Giovanni van Bronckhorst slaagde er zondag eindelijk weer in een wedstrijd te winnen met Feyenoord. Nadat negen competitieduels op rij niet was gewonnen, boekten de Rotterdammers een 1-2 uitoverwinning op FC Utrecht.

"Ik ben heel blij dat we deze wedstrijd hebben gewonnen. Het was een belangrijk duel in een voor ons mooie week", doelt Van Bronckhorst op de halve finale van de KNVB Beker komende week. "De reeks dat we niet wisten te winnen is nu voorbij. Het is mooi om de punten te hebben en het vertrouwen terug te krijgen. Nu kunnen we vooruitkijken. Het is een moeilijke en zware periode geweest. Het enige wat we konden doen was door blijven gaan en vechten."

"De jongens waren het niet kwijt, maar het was een fase waarin het niet vanzelf liep", vervolgt de oefenmeester tegenover FOX Sports. "We hebben de absolute wil getoond om te winnen. Dat is de basis voor deze zege. In de tweede helft kwamen we wat in de problemen, dat hebben we omgezet met het inbrengen van Jens Toornstra. Daarna zijn we niet meer in de problemen geweest. Het laatste kwartier hebben we genoeg kansen gehad om het duel te beslissen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen