Van Gaal: "Het is emotie, normaal zit ik in de dug-out"

28 februari 2016, 18:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Louis van Gaal had zondag tijdens het competitieduel met Arsenal (3-2) een opmerkelijke beweging in huis. De hoofdtrainer van Manchester United deed bij de vierde official namelijk een schwable van de tegenstander na.

"Waarover ik mij precies beklaagde? Dat is niet relevant meer, we hebben gewonnen", vertelt Van Gaal tegenover Sky Sports. "Het is emotie, normaal zit ik altijd in de dug-out. Ik heb er geen spijt van, soms moet je je emoties laten zien. Het was niet heel erg fout, maar ik wil me wel verontschuldigen bij de scheidsrechter en de vierde official. Voor hen was het niet zo leuk."

Van Gaal zag zijn elftal een knappe overwinning boeken op de nummer drie van de ranglijst. "Ik ben trots en gelukkig, want we laten dit nu al drie duels op rij zien. Na Shrewsbury Town en FC Midtjylland hebben we nu bovendien van een topteam gewonnen." Competitiedebutant Marcus Rashford nam twee goals voor zijn rekening. "Daarom hebben we ook zo'n smalle selectie, dan krijgen jongere spelers eerder de kans."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen