Ten Hag: "Vanuit het niets maakten we onnodige fouten"

28 februari 2016, 18:54

Erik ten Hag baalde zondag flink van de nederlaag tegen Feyenoord. De oefenmeester van FC Utrecht had het gevoel dat zijn ploeg vooral in de eerste helft de bovenliggende partij was. Toch stond de 1-2 eindstand in de rust al op het scorebord.

"De eerste helft was uitstekend van ons. We hadden het aan de bal beter kunnen doen, maar we hadden ook totale grip op de wedstrijd en maakten snel de 1-0. Daarna waren er kansen op een grotere voorsprong. Vanuit het niets maakten we onnodig fouten, waarvan Feyenoord heeft geprofiteerd. Dat heeft met verantwoordelijkheid aan de bal te maken", vertelt Ten Hag in gesprek met FOX Sports.

"In de tweede helft probeerden we meer te kantelen en hebben we Ruud Boymans erbij gebracht, dan kan het gevaarlijk worden. Alleen dan moet je Boymans wel goed in stelling brengen. Wij vervielen te snel in opportunisme. Het middenveld werd nauwelijks gebruikt. Dat was ook het probleem."

Woensdag wacht de volgende uitdaging voor Utrecht. Dan speelt het in de halve finale van de KNVB Beker tegen de amateurs van VVSB. "We staan heel goed in de competitie, dat moeten we vasthouden. De inzet is geweldig, maar je moet met het hoofd blijven spelen. Op dit moment is alleen de beker belangrijk. Dat is een prachtig mooie wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen