Andersen wil slagen bij Ajax: "Ik ben op de goede weg"

29 februari 2016, 08:50

Na de met 0-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Vitesse kan de focus bij Willem II komen te liggen op de thuiswedstrijd tegen Ajax van komende zondag. Voor Lucas Andersen is het een speciaal duel: de Deense middenvelder is dit seizoen door de Amsterdamse topclub op huurbasis gestald in Tilburg. Dat is een goede keuze geweest, vindt de huurling.

Als speler van Willem II volgt Andersen de verrichtingen van zijn eigenlijke werkgever nauwlettend. Slagen in de top is nog steeds zijn doel. "Ieder talent legt zijn eigen weg af. Net als Riechedly Bazoer wil ik de absolute top halen, maar het is niet erg om dat via een paar tussenstappen te bewerkstelligen. Voor mij maakt het niet heel veel uit of ik op mijn 22ste of 26ste bij Barcelona zit...", zegt de Deen in De Telegraaf.

Andersen vindt dat hij zich prima ontwikkelt in Tilburg. "Ik ben op de goede weg bij Willem II. Van bijna wekelijks negentig minuten spelen word je een betere voetballer en mijn rendement is omhooggegaan. Mijn plan is om me met Willem II rechtstreeks te handhaven en dan terug te keren bij Ajax. Nu we de eerste overwinning na de winterstop binnen hebben, kunnen we positief vooruitkijken", aldus de balvirtuoos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen