AZ-toekomst rooskleurig door 'allermooiste complex'

29 februari 2016, 10:43

Vol verwachting klopt het hart van AZ voor de oplevering van het gloednieuwe trainingscomplex. Over twee maanden is het zover, dan is het nieuwe sportcentrum klaar. Het complex heeft Wijdewormer, een dorp net boven Amsterdam, als locatie en telt acht voetbalvelden, een bioscoop en een sauna.

"De locatie van het nieuwe complex is gunstig voor de jeugd", zegt Paul Brandenburg, hoofd opleidingen bij AZ, in gesprek met de NOS. "Het overgrote deel van de spelers kan nu dichter bij huis voetballen", stelt hij. Met het nieuwe centrum is de Alkmaarse club klaar voor de toekomst, verzekert Brandenburg. "Ik zou gek zijn om te zeggen dat het niet het mooiste complex van Nederland is."

Naast Ajax vist ook AZ in de Noord-Hollandse vijver van voetbaltalenten. Toch denkt algemeen directeur Robert Eenhoorn niet dat beide clubs zich in elkaars vaarwater zullen bevinden. "Wij zijn niet bezig met Ajax. Het is belangrijk dat wij dingen doen die belangrijk zijn voor AZ, we zijn niet bezig met andere organisaties."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen