Chelsea legt talent langer vast, Pato is beschikbaar

29 februari 2016, 15:22

Chelsea heeft vol vreugde aangekondigd dat Ruben Loftus-Cheek, een kind van de club, zijn contract verlengd heeft. De 20-jarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2021 op Stamford Bridge. "Ik ben hier heel mee, ik werk elke dag keihard om mezelf in het team te nestelen. De club heeft vertrouwen in mij, dat wil ik terugbetalen", zegt het talent.

Loftus-Cheek begon bij Chelsea onder 8 en doorliep alle jeugdelftallen van de Engelse topclub. Hij heeft in totaal dertien optredens voor de Londense hoofdmacht achter zijn naam staan. Zijn debuut in de Champions League beleefde de middenvelder al in december 2014, in het duel met Sporting Lissabon. Sinds februari 2015 is hij een vast lid van de eerste selectie. Loftus-Cheek is jeugdinternational van Engeland.

Ondertussen heeft manager Guus Hiddink op zijn perspraatje updates gegeven over zijn voorhoede. Winteraanwinst Alexandre Pato is komende dinsdag inzetbaar in het Premier League-uitduel met Norwich City, maar kan nog geen negentig minuten maken. Diego Costa krijgt waarschijnlijk rust, Pedro lijkt binnen een paar dagen weer fit te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen