Kuipers met vaste assistenten naar EK in Frankrijk

29 februari 2016, 16:25

Het Nederlands elftal mag dan niet van de partij zijn op het EK in Frankrijk, arbiter Björn Kuipers reist komende zomer uiteraard wel af naar EURO 2016. Hij zal tijdens de wedstrijden gesteund worden door zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Dat is vandaag (maandag) bekendgemaakt door de scheidsrechterscommissie van de UEFA.

Dat Kuipers naar het EK zou gaan, was in december van vorig jaar al duidelijk gemaakt. Vandaag is echter ook gemeld dat zijn vaste assisteten meereizen naar Frankrijk. Bovendien zullen Pol van Boekel en Richard Liesveld als vijfde en zesde official fungeren tijdens het toernooi.

"We gingen er eigenlijk al een beetje vanuit dat dit zou gebeuren, maar een definitieve bevestiging is altijd prettig", vertelt Kuipers op de site van de KNVB. "We vormen al jaren een team, zijn goed op elkaar ingespeeld en we waren ook al samen begonnen met de voorbereidingen op het EK. Voor ons is het perfect dat we in onze vaste samenstelling naar Frankrijk afreizen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen