Ontketend Jong Ajax veegt de vloer aan met FC Dordrecht

29 februari 2016, 22:06   Bijgewerkt: 29 februari 2016, 23:45

Met speels gemak heeft Jong Ajax vanavond (maandag) FC Dordrecht opzij gezet in de Jupiler League. Dankzij een wervelende eerste helft, waarin de ploeg maar liefst vier keer scoorde, werden de Schapenkoppen met 4-1 geklopt. De Amsterdammers traden overigens aan met veel gevestigde namen. 

Bij de hoofdstedelingen begonnen onder meer Diederik Boer, Donny van de Beek, Thulani Serero, Richairo Zivkovic, Viktor Fischer en Robert Muric in de basis. Laatstgenoemde was in de eerste helft de grote uitblinker op het veld op de Toekomst. Hij dreef de defensie van Dordrecht regelmatig tot wanhoop en was met een goal en een assist belangrijk. Zijn treffer betekende de 2-0, in de 28ste minuut. Zeven minuten later leverde de Kroaat een briljante assist op Zivkovic, die na een geweldige actie van Muric de bal prima in het dak van het doel werkte. De andere twee goals werden gemaakt door Fischer en Van de Beek.

Dordrecht deed in de eerste minuut van de tweede helft via Rangelo Janga nog wel wat terug, maar die treffer was slechts een doekje voor het bloeden. Jong Ajax staat dankzij de klinkende driepunter achtste in de Jupiler League, degradant Dordrecht staat teleurstellend dertiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen