Sarri denkt dat Juve niet bij te benen is in titelrace

1 maart 2016, 09:29

Napoli is, na een geweldige reeks, al drie keer op rij niet meer tot winst gekomen in de Serie A. Dat zorgt ervoor dat de Partenopei de koppositie afgestaan hebben aan Juventus, dat drie punten los staat in de Italiaanse competitie. Na de 1-1 remise bij Fiorentina van maandagavond zei coach Maurizio Sarri dat hij niet echt meer aan de titel durft te denken.

Juventus kende een slechte start van het seizoen, maar is de laatste maanden oppermachtig in de Serie A. La Vecchia Signora ligt door een perfecte serie op koers voor de Scudetto, zeker nadat Napolo gelijkgespeeld heeft in Florence. "We hoeven niet te denken dat we Juventus in deze vorm bij kunnen houden. Dat een ploeg 49 uit 51 punten haalt, is buitengewoon", aldus Sarri. "Maar toch blijft het een feit dat het gat nog maar drie punten is. Laten we niet vergeten dat het verschil vorig seizoen nog 24 punten was", stelt de trainer van Napoli.

"Als zij in dit ritme weten te blijven, dan wordt het voor ons heel lastig om ze bij te halen. Het enige wat wij kunnen doen is onze wedstrijden winnen en hopen dat zij nog een steek laten vallen", vervolgt Sarri.

De Napoli-coach hoorde de voorzitter zeggen dat topscorer Gonzalo Higuain 1,5 kilo was aangekomen. "De president wilde hem alleen maar motiveren, verder niets. Tegen Fiorentina maakte hij zijn 27ste doelpunt van het seizoen, met nog drie maanden te gaan. Dan kan je alleen maar stil zijn en respect hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen