Galatasaray ondanks misser Sneijder naar halve finale

2 maart 2016, 19:17

Galatasaray heeft woensdagavond de halve finales van de Türkiye Kupasi, het Turkse bekertoernooi, bereikt. De topclub uit Istanbul speelde in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Akhisar Belediyespor en dat was dankzij een 1-2 zege in de eerste ontmoeting genoeg om verder te gaan.

Door een eigen doelpunt van Douglão en een treffer van Hugo Rodallega stond er na het laatste fluitsignaal in de Turk Telekom Arena een 1-1 eindstand op de borden. Gek genoeg had Akhisar-verdediger Douglão in de heenwedstrijd ook al een eigen doelpunt gemaakt en was Rodallega toen ook al trefzeker. Wesley Sneijder speelde in de eerste confrontatie een glansrol, maar had woensdag zijn dag niet echt. Hij baarde opzien met een enorme misser voor leeg doel (zie onder). Gelukkig voor de Nederlander had de blunder geen vervelende consequenties.

Het is wel de derde wedstrijd op rij die Galatasaray niet gewonnen heeft. Door de magere prestaties vertrok coach Mustafa Denizli deze week bij de Turkse topclub, die van de UEFA volgend jaar geen Europees voetbal mag spelen wegens het overtreden van de fair play-regels.

In de halve eindstrijd is Çaykur Rizespor, dat Istanbul Basaksehir versloeg, de tegenstander van Galatasaray.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen