Vitesse kan borst natmaken voor opgeleefd Roda JC

4 maart 2016, 15:25

Roda JC maakte vorige week indruk, door bij het dit seizoen zo verrassend sterk presterende Heracles Almelo een 0-5 overwinning te boeken. Vitesse, komende zondag de tegenstander van de Limburgers, is daarom op haar hoede voor de geel-zwarten uit Kerkrade. Allard Lindhout verzorgt zondagmiddag om 14.30 uur het eerste fluitsignaal bij Roda-Vitesse.

Kalezic ziet nieuw team vorm krijgen

Een opvallende speler bij Roda JC is Maecky Ngombo, die als invaller al vier doelpunten wist te maken. "Met zijn gemiddelde van één goal per 31 minuten begint hij langzaam een fenomeen te worden. Feit is dat Maecky heel weinig tijd nodig heeft om een doelpunt te maken. Daar zijn we enorm verheugd over", aldus Kalezic. "Het toont aan dat Maecky goed in zijn vel zit bij Roda JC. Hij gaat heel goed met zijn rol om en heeft zijn visitekaartje afgegeven. Als Maecky op deze manier doorgaat en zich verder blijft ontwikkelen, komt hij niet alleen steeds dichter bij een basisplaats maar ook bij een nieuw contract. Daarover zijn we nu met Maecky in gesprek."

Maas: "Opstaan en weer doorgaan"

De vijfklapper in Almelo zorgt ervoor dat Vitesse weet dat het alles moet geven tegen Roda JC. "Veel nieuwe gezichten bij Roda JC", zegt coach Rob Maas op de clubwebsite over de opponent uit Kerkrade. "Het is een ploeg die erg gretig speelt. Ze hebben in de laatste zeven wedstrijden maar één keer verloren. Of de wedstrijd in GelreDome tegen Roda JC eerder dit seizoen nog wat zegt? De elf van toen en de elf van nu verschillen op veel posities", weet de trainer van Vitesse.

[photo,91486,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen