NEC en Heracles hopen na koude op warme douche

4 maart 2016, 16:00   Bijgewerkt: 4 maart 2016, 19:39

Onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot trappen NEC en Heracles Almelo zondagmiddag om 12.30 uur tegen elkaar af in het Goffertstadion. Beide ploegen kenden vorige week een beroerde wedstrijd. De Nijmegenaren gingen met 2-0 ten onder tegen Excelsior, de Heraclieden werden in eigen huis met 0-5 afgedroogd door Roda JC. Zondag hopen beide ploegen weer wakker te zijn.

Faber moet kiezen in achterhoede

Rens van Eijden en Lucas Woudenberg keren terug van een schorsing. Het is nog niet bekend wie er centraal achterin zal spelen. Faber moet kiezen tussen Van Eijden, Woijciech Golla en Dario Dumic. "Ook daarover beslissen we zaterdag", aldus de trainer, die Dumic op de bank lijkt te zetten. Hannes Halldórsson, Joshua Smits en Mohamed Rayhi zijn nog absent.

Stegeman: "Iedereen snapt het donders goed"

"Soms moet je een stap terug maken naar de basis om weer een stap vooruit te kunnen zetten", vervolgt Stegeman. "We gaan vol goede moed richting Nijmegen om daar onze huid zo duur mogelijk te verkopen. We gaan ervoor knokken. Ik ben er van overtuigd dat ze dat op een goede manier kunnen. Dat hebben de spelers dit seizoen al vaak aangetoond. We zijn niet bezig met de ranglijst, maar meer met hoe we het moeten doen. Iedereen snapt donders goed waar het over gaat."

[photo,91554,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen