Van Persie traint extra: "Ik wil hier wat neerzetten"

4 maart 2016, 23:51

Robin van Persie is niet van plan nu al af te bouwen. De aanvaller verruilde Manchester United afgelopen zomer voor Fenerbahçe. Bij de Turkse topclub beleefde hij een moeizame start, maar inmiddels lijkt hij zijn draai beter te hebben gevonden. Dat komt mede door de fitnesscoach die hij in december vorig jaar in de arm heeft genomen.

"Ik kende hem nog uit Engeland. Met hem ben ik simpelweg extra gaan trainen. Letterlijk elke trainingsdag. Pilates, andere vormen van fitness. Jezelf op een gezonde manier pijn doen. Werken aan je lichaam, naast de reguliere trainingen met het elftal", aldus Van Persie in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Van Persie viel afgelopen najaar buiten de Oranje-selectie, al is dat niet de reden dat hij extra is gaan trainen. "Ik heb het vooral voor mezelf gedaan, vanuit mijn eigen drive en ambitie. Ik heb mezelf de simpele vraag gesteld: wat wil je nog? Ga ik hier nog een paar jaar mijn geld opstrijken? Dat kan ook, hoor. Lekker lunchen elke dag, genieten van het leven", vervolgt de oud-speler van Feyenoord en Arsenal. "Maar ik wil hier wat neerzetten, laten zien dat ik nog zeker een paar jaar meekan op topniveau."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen