Swinkels: "Als je aan mijn haren trekt, maak ik je kapot"

Ger
6 maart 2016, 12:04

Arjan Swinkels maakte afgelopen weekend met Roda JC gehakt van Heracles Almelo (0-5). De 31-jarige verdediger hoopt dat de Limburgse club die vorm kan doortrekken naar de huidige speelronde in de Eredivisie. Voor eigen publiek wacht een confrontatie met Vitesse.

"Vitesse steekt niet in de meest blakende vorm. Ze pakten één punt in twee wedstrijden, tegen Willem II en De Graafschap", zegt Swinkel tegen de NOS. "Het lastige is: de ranglijst is nu vertekenend. Er is een aantal ploegen die nergens meer voor speelt. Onderin is het van levensbelang te winnen. Afgelopen weekend won iedereen onderin. Dat ga je de komende weken meer zien."

Swinkels wordt gekenmerkt door zijn karakteristieke krullenkop, die hij niet verzorgt. Zijn vriendin alarmeert hem als het tijd is een afspraak bij de kapper te maken. Zin in een knipbeurt heeft hij nooit. "Als mijn vriendin een keer gaat, vraag ik haar te bellen of ik mee kan. Dan gaan we met zijn tweeën op pad. Ik ga gemiddeld eens in de acht maanden naar de kapper. Dan gaat er een halve meter af."

In het duel met Heracles trok tegenstander Wout Weghorst hem tot drie keer toe aan zijn haren naar beneden. "Hij rukte serieus hard. In wedstrijden mag je me knijpen, aan me trekken, op mijn tenen staan, maar als je als een wijf aan mijn haren gaat trekken, dan maak ik je kapot. Dat maakte ik duidelijk. De tweede helft heeft hij het niet meer gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen