Mahi is eindelijk terug: "Het was echt heel erg zwaar"

8 maart 2016, 13:32

Meer dan een invalbeurtje van een half uur tegen Roda JC in december zat er vanaf eind oktober niet in voor Mimoun Mahi, een van de smaakmakers van FC Groningen. Tegen PSV kon de vleugelaanvaller eindelijk weer eens opdraven. De oud-Spartaan is blij en opgelucht dat er een einde is gekomen aan een ellendige periode, maar zag zijn comeback wel overschaduwd worden door een pijnlijk 0-3 verlies. FCUpdate.nl sprak met hem.

Mahi was juist erg op dreef toen hij geblesseerd raakte. "Het ging zeker erg goed. Ik hoop dat die tijd weer terug kan komen, dat ik het team in de laatste paar wedstrijden kan helpen en voor een boost kan zorgen", aldus de technicus. Zonder zijn diensten gleed Groningen af op de ranglijst en dat knaagde flink aan de Marokkaanse Nederlander. "Ik had het gevoel dat ik de ploeg echt kon helpen. Er kwamen ook steeds teamgenoten naar me toe die zeiden 'wanneer ben je weer een keer fit jongen? We hebben je echt nodig'. Dat doet iets met je, dan wil je het liefst gelijk weer op het veld staan. Maar ik moest geduld hebben."

En nu? "Ik heb nu weer minuten gemaakt en hoop dat ik tegen Excelsior (zaterdag, red.) kan spelen en weer belangrijk kan zijn voor het team", antwoordt de behendige aanvaller, die wel weer klaar denkt te zijn voor een basisplaats. "Ja, ik heb nu dertig minuten gespeeld. Dan zou ik volgende week wel zestig minuten kunnen maken", verzekert Mahi, die naar eigen zeggen weer honderd procent fit is. "Ik heb geen last meer, dus dat is positief."

Door: Koen Jans

[photo,96299,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen