Ook Eibar niet opgewassen tegen FC Barcelona

6 maart 2016, 18:07

In de Spaanse competitie staat geen maat op FC Barcelona. De koploper van de Primera Division lijkt momenteel onverslaanbaar. Zondagmiddag moest Eibar eraan geloven, voor eigen publiek verloor het met 4-0 van de Catalanen.

Dankzij de drie punten heeft Barcelona al 36 officiële wedstrijden op rij niet meer verloren. Bovendien haken Atlético Madrid en Real Madrid af in de strijd om de titel. Barça speelde tegen Eibar zonder de geschorste Neymar. Zijn vervanger, Munir El Haddadi, opende na acht minuten de score op aangeven van Luis Suárez.

Vlak voor rust kreeg Eibar de volgende klap te verwerken. Lionel Messi creëerde met een dribbel ruimte voor zichzelf, waarna hij de bal tegendraads tegen de touwen schoot. Een kwartier na rust trof de Argentijn wederom doel. Ditmaal was de international trefzeker vanuit een strafschop. De keeper had geen antwoord op de bal door het midden.

In de slotfase tekende Suárez met zijn 26e doelpunt van het seizoen voor de 0-4 eindstand. Voor Eibar was het alweer de zevende nederlaag in de laatste acht wedstrijden. Barcelona verloor 21 competitieduels op rij al niet meer. De laatste competitienederlaag was op 3 oktober van het vorige jaar tegen Sevilla (2-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen