Mihajlovic woedend op arbitrage na nederlaag met Milan

6 maart 2016, 23:23

Sinisa Mihajlovic was zondag duidelijk in zijn mening over de arbitrage na afloop van de 2-0 nederlaag tegen Sassuolo. Daarnaast was de oefenmeester van AC Milan ook uiterst kritisch over het optreden van spits Carlos Bacca.

Sassuolo opende in de eerste helft de score met een afstandsschot. "Bacca had hem onder druk moeten zetten. Dat hadden we voor de wedstrijd afgesproken. Hij had op de rand van de zestien moeten staan, maar hij was niet geconcentreerd en verzaakte. Dat is ons duur komen te staan", zo vertelt hij na afloop aan Mediaset.

In de tweede helft moest de trainer na een woede-uitbarsting naar de tribune van de scheidsrechter. "Maar ik heb hem niet uitgescholden. Dat heb ik pas gedaan nadat ik was weggestuurd. Ik vind het onvoorstelbaar dat hij die overtreding niet gezien heeft. Dat heb ik hem laten weten. En daarna heb ik hem nog een paar zaken laten weten."

Mihajlovic richt zich met Milan op het behalen van de derde plek. Die geeft in Italië namelijk recht op deelname aan de voorronde van de Champions League. De achterstand op die positie bedraagt momenteel negen punten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen