Conflict over naam stadion Heracles naar rechtbank Assen

Ger
7 maart 2016, 17:36

Het conflict tussen Polman Vastgoed en Heracles Almelo zal een ontknoping krijgen in de rechtbank in Assen. Het bedrijf en de club steggelen al geruime tijd over de naam van het stadion in Almelo. De gang naar de rechter moet nu uitkomst bieden.

Besloten is om uit te wijken naar Assen omdat een van de Almelose rechters oud-bestuurder van de Stichting Stadion Heracles is. Zo moet de schijn van belangenverstrengeling worden voorkomen. Projectontwikkelaar Pim Polman heeft een contract dat hem tot 2019 als naamgever aan het stadion van Heracles verbindt. De naam is echter bij de uitbreiding van het complex van de gevel verwijderd.

Heracles wil van de huidige situatie af, omdat andere sponsors (Asito en Koninklijke TenCate) aanzienlijk meer zouden willen betalen voor de naamgeving. Polman is echter niet van plan het contract te laten ontbinden. "Ik heb in feite op het goede paard gewed, om het zo maar te noemen", zegt de projectontwikkelaar tegen RTV Oost. "Ik vind het fantastisch hoe wij draaien en ik wil van die naam geen afscheid nemen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen