Kanté krijgt EK in zicht met voorselectie Frankrijk

8 maart 2016, 09:34

N'Golo Kanté behoort tot de voorselectie van het Franse elftal voor de oefeninterlands tegen Nederland en Rusland eind maart. De speler van Leicester City, die dit seizoen uitblinkt in de Premier League, ziet daarmee zijn kansen op deelname aan het EK in eigen land aanzienlijk toenemen.

Kanté kwam in de afgelopen zomer over van SM Caen voor ongeveer acht miljoen euro en speelt bij Leicester in een controlerende rol op het middenveld. Bij de revelatie van dit seizoen gaat de meeste aandacht uit naar blikvangers Riyad Mahrez en Jaimy Vardy, maar het vuile werk dat Kanté daarachter opknapt wordt nu beloond door bondscoach Didier Deschamps.

De Franse bondscoach maakt aanstaande donderdag om 14.00 uur pas de volledige voorselectie bekend, maar l'Equipe wist de voorselectie van Kanté alvast te melden. Op 25 maart speelt Frankrijk een oefeninterland tegen Nederland in de Amsterdam ArenA. Op 29 maart volgt de wedstrijd tegen Rusland. Momenteel staat Kanté aan de kant met een hamstringblessure, maar de verwachting is dat hij tijdens de oefeninterlands weer fit is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen