Janmaat focust zich vol op Newcastle: "Er speelt niets"

9 maart 2016, 10:35

In Engelse media verscheen een bericht dat Daryl Janmaat afstevent op een vertrek bij Newcastle United en in de belangstelling van een aantal Premier League-clubs en Juventus staat, maar op dit moment is het rustig rond de 26-jarige rechtsachter. "Er speelt momenteel niets", bevestigt zaakwaarnemer Michael Jansen tegenover FCUpdate.nl.

Janmaat geldt als een echte publiekslieveling bij Newcastle United, waar hij in de zomer van 2014 neerstreek en in een mum van tijd wist uit te groeien tot een vaste waarde. De Oranje-international wordt dus in verband gebracht met een stapje hoger, maar er is tot dusver nog weinig aan de hand. "Daryl is er op dit moment ook totaal niet mee bezig. Hij leest de berichten wel, maar meer ook niet. Hij focust zich volledig op Newcastle, zoals hij eerder ook al heeft aangegeven", stelt Jansen.

Als de strijd tegen degradatie haar climax heeft bereikt en het seizoen voorbij is, dan pas wil Janmaat wel verder kijken. "In de zomer zien we het wel weer", besluit de belangenbehartiger van de rechtsback.

[photo,93793,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen