Langeler geen topkandidaat meer bij Heerenveen

Ger
10 maart 2016, 12:51

Het is zeer de vraag of Art Langeler aan de slag gaat bij sc Heerenveen. De huidige hoofd jeugdopleidingen van PSV voerde verschillende gesprekken met de Friese club, maar een akkoord is uitgebleven. Volgens diverse bronnen is hij nu niet langer de topkandidaat om het stokje over te nemen van interim-coach Foppe de Haan.

De 45-jarige Langeler heeft bij PSV nog een eenjarige verbintenis. Hij maakte er echter geen geheim graag weer als trainer aan de slag te willen te gaan. Technisch manager Marcel Brands liet bovendien doorschemeren dat PSV de deur niet dicht zal gooien bij concrete belangstelling voor Langeler. In het verleden beleefde hij als coach een succesvolle periode bij PEC Zwolle.

Langeler, die sinds de zomer van 2013 werkzaam is in de jeugdopleiding van PSV, was tot voor kort ook in beeld bij FC Groningen. Met NEC-trainer Ernest Faber kozen de noorderlingen deze week echter een andere kandidaat als opvolger van de vertrekkende Erwin van de Looi.

Jurgen Streppel is volgens ingewijden wél een belangrijke kandidaat om De Haan op te volgen. De Willem II-trainer staat open voor een vertrek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen