Koeman hoopt snel weer over Rodriguez te beschikken

Jw
10 maart 2016, 17:36

Goed nieuws voor Southampton: Jay Rodriguez is op de weg terug van zijn blessure. De 26-jarige aanvaller zit in de laatste fase van zijn herstel na een voetoperatie. De Engelse pechvogel maakt komende week bij de beloften zijn rentree.

Rodriguez was in het seizoen 2013/14 nog goed voor vijftien doelpunten in de Premier League, waarmee hij uit was gegroeid tot één van de belangrijkste spelers van The Saints. Vorig seizoen kwam hij door blessureleed echter helemaal niet in actie en ook dit jaar staat de teller nog maar op acht competitiewedstrijden (nul doelpunten).

"Het gaat goed met Jay. Hij zit dicht tegen een rentree aan. Maandag zal hij in actie komen bij onze onder-21 ploeg", zegt trainer Ronald Koeman op de clubwebsite. "Hij is er klaar voor. Hij heeft twee weken getraind, maar natuurlijk heb je na zo'n lange periode weer wedstrijdritme nodig."

Rodriguez is dus niet op tijd fit voor het treffen met Stoke City (aanstaande zaterdag), maar een andere aanvaller wel. Shane Long viel vorige week uit met knieklachten, maar heeft de training alweer hervat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen