Vitesse jaagt op plek drie: "Vertrouwen aanwezig"

11 maart 2016, 16:20

Ondanks een zeer wisselvallige periode heeft Vitesse nog altijd de derde plaats in het zicht. Momenteel staan de Arnhemmers drie punten en drie plekken achter de top-drie. Komende zondag wacht een belangrijke wedstrijd: Feyenoord, dat derde staat, komt op bezoek in de Gelredome. In het geval van een overwinning komen de geel-zwarten op gelijke hoogte met de Rotterdammers.

Vitesse-coach Rob Maas kan tegen de Rotterdamse topclub waarschijnlijk geen beroep doen op Marvelous Nakamba, die nog met een blessure kampt. "De kans is klein dat Marvelous kan spelen zondag. We bekijken het van dag tot dag. Morgen is de laatste test. We hebben nog één training. Normaal gesproken spelen we met dezelfde elf", zegt Maas tegen Vitesse TV.

Vorige week won Vitesse in de slotminuten bij Roda JC. "Het vertrouwen is bij ons aanwezig. We kijken van wedstrijd tot wedstrijd. Zo benaderen we de komende duels. Zondag is een finale. Waarvan we er daarna nog zeven gaan spelen. We hopen op een mooie wedstrijd die we winnend willen afsluiten", aldus Maas.

De keuzeheer van Vitesse wat dat Feyenoord met overwinning op FC Utrecht, AZ en SC Cambuur uit een diep dal is gekropen. "We kijken vooral naar onszelf. Wanneer we Feyenoord het beste hadden kunnen treffen maakt ons niet uit", stelt Maas, die vroeger samen met Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord speelde. "Dat geeft deze wedstrijd net een ander tintje dan de andere. Altijd bijzonder om tegen een club te spelen waar je een verleden hebt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen