Dybala weer de grote man bij opnieuw winnend Juventus

11 maart 2016, 23:00

Juventus heeft vrijdagavond ook Sassuolo aan de zegekar gebonden. Dankzij de veertiende competitiegoal van goudhaantje Paolo Dybala werd er een 1-0 zege geboekt in de Serie A. De Oude Dame slaat daardoor een gat van zes punten met Napoli, dat later dit weekeinde nog in actie komt.

Sassuolo presteert dit seizoen goed en is de laatste ploeg die Juventus verslagen heeft in de competitie, de nummer zeven van de Serie A won eind oktober met 1-0 van de club uit Turijn. Sindsdien is de koploper in uitstekende vorm en ook vanavond pakte het de drie punten. Tien minuten voor rust scoorde Dybala de enige goal van de wedstrijd, door met een mooi geplaatst schot de doelman te verschalken. Hij deed dat overigens na zeer goed voorbereidend werk van Juan Cuadrado.

Voor doelman Gianluigi Buffon was het een extra mooie avond, omdat hij wederom zijn doel schoon hield. Daardoor heeft hij vanavond het clubrecord van Dino Zoff gebroken en is hij al 926 minuten zonder tegentreffer. Op 10 maart, tegen Torino, kan hij ook het competitierecord breken. Hij moet tegen de stadgenoot nog vier minuten zonder tegentreffer blijven om zijn naam in de geschiedenisboeken te schrijven.

Woensdag speelt Juventus in Duitsland de return in de Champions League tegen Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen