Feyenoord richt zich op: "Altijd vertrouwen gehouden"

12 maart 2016, 16:18

Het ging een tijd lang dramatisch met Feyenoord, maar de Rotterdammers wisten de laatste drie officiële wedstrijden wel te winnen. Kenneth Vermeer is blij dat Feyenoord de weg omhoog heeft ingeslagen en hij is niet verrast dat zijn team ineens weer wint.

"Ik heb altijd zelfvertrouwen gehouden", zegt de keeper tegen RTV Rijnmond. "Het maakt mij niet uit in wat voor fase we zitten", zegt Vermeer, die al lange tijd de nul niet wist te houden. "De nul houden doe je als team, als verdediging. Ik probeer dat natuurlijk altijd, maar het lukt niet altijd. Maar we moeten er vertrouwen in houden, ongeacht in welke vorm of fase je zit. Ik zie een stijgende lijn bij ons."

Komende zondag speelt Feyenoord de lastige wedstrijd tegen Vitesse. "Vitesse speelt anders dan een tegenstander als Cambuur. Ik verwacht dat Vitesse iets meer zal aanvallen. Maar wij hadden vorig weekend ook de wil om het spel te maken. Vitesse is een voetballende ploeg, het zou een wedstrijd kunnen worden die iets opener is", denkt Vermeer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen