ADO Den Haag knokt zich naar punt tegen FC Utrecht

13 maart 2016, 14:32

FC Utrecht is er in eigen huis niet in geslaagd om ADO Den Haag te verslaan. In de eerste helft stond de ploeg van trainer Erik ten Hag nog wel met 2-0 voor, maar in de tweede helft knokten de Hagenaren zich terug, waardoor de wedstrijd in 2-2 eindigde.

Bij FC Utrecht gaat het dit seizoen alleen maar voor de wind. De ploeg van trainer Erik ten Hag staat vijfde in de Eredivisie en haalde al de finale van de KNVB Beker. Sleutel tot het succes is een gesloten organisatie en de klasse voorin van Sébastien Haller. En is de Fransman even niet in vorm? Dan schiet Ruud Boymans de ballen wel tegen de touwen. Als klap op de vuurpijl kreeg Timo Letschert ook nog een plaats in de voorselectie van het Nederlands elftal.

Die voorsprong werd op het scorebord gebracht door een prachtige halve omhaal van Haller. Uit het niets schoot de Fransman de 1-0 binnen. Even later kwam Utrecht via Boymans op 2-0 na een steekbal van Bart Ramselaar en het terugleggen van Andreas Ludwig. In de eerste helft slaagde allen Thomas Kristensen erin om de bal op doelman Robbin Ruiter te vuren.

In de slotfase had invaller Ruben Schaken tot twee keer toe zelfs de 2-3 op zijn schoen. Eerst wipte hij de bal naast, waarna Kum bij de tweede poging van de oud-Feyenoorder redding bracht op de lijn. Het bleef bij 2-2, maar door het punt stijgt ADO voorlopig van de dertiende naar de tiende stek in de Eredivisie. Utrecht blijft vijfde staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen