Barazite wil rustig blijven onder rol als reserve

15 maart 2016, 09:25

Nacer Barazite was eerder dit seizoen onomstreden bij FC Utrecht, maar de aanvaller moet de afgelopen tijd genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Dat knaagt aan hem. "Natuurlijk heb ik mijn baalmomenten, het zou niet gezond zijn als ik dat in deze positie niet heb."

Barazite moet het doen met invalbeurten en benadert deze situatie als volgt. "Spelers moeten altijd eerst naar zichzelf kijken. Ik heb alleen invloed op de manier waarop ik er mee omga. Dat kan twee kanten op, ik kies voor de positieve benadering. Sta ik er niet in dan zal ik het in op het trainingsveld en bij invalbeurten moeten laten zien, ook als ik maar tien of vijftien minuten krijg", legt de Utrecht-speler uit aan het Algemeen Dagblad.

Het verwachtingspatroon rond Barazite veranderde door zijn sterke optredens. "Na een goede eerste seizoenshelft eisen mensen meer van me. En dat mag. Op mijn positie is het een vereiste beslissend te zijn. Breng ik het even niet, om welke reden dan ook, dan is het gevolg dat er andere keuzes worden gemaakt", weet de aanvaller, die er zo goed mogelijk mee om probeert te gaan. "Rustig blijven is de enige manier."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen