MVV treedt op tegen incidenten in Deventer en Venray

15 maart 2016, 13:19

MVV Maastricht draait haar hand niet voor om voor maatregelen tegen de recente incidenten die rondom de club plaatsvonden. De Limburgse eerstedivisionist stelt vast dat de club in diskrediet gebracht is door diverse supporters, veroordeelt de voorvallen en treft maatregelen. Dat laat MVV weten in een persbericht.

Afgelopen vrijdag kwam het langs de A73 in Venray tot een confrontatie tussen MVV- en Roda JC-fans. De Maastrichtse club legt per direct alle 45 inzittenden van de betrokken bus een voorlopige schorsing op. Als het onderzoek naar de ongeregeldheden wordt afgerond, zullen de raddraaiers hard worden gestraft. De zogenaamde 'Boschpoortbus' zal niet meer gefaciliteerd worden om naar uitwedstrijden te rijden.

Ook in de Adelaarshorst ging het mis, tijdens de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. "MVV zal samen met de thuisclub en politie de camerabeelden bestuderen en optreden tegen betrokkenen die de goede naam van MVV in diskrediet hebben gebracht", zo klinkt het vanuit de club, die zelf ook een camerasysteem gaat installeren in het eigen stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen