Dinamo-coach Rebrov optimistisch ondanks uitschakeling

16 maart 2016, 09:04

Serhiy Rebrov, de coach van Dinamo Kiev, zit niet bij de pakken neer nu zijn ploeg uit de Champions League ligt. De Oekraïense club hield Manchester City dinsdag in de return van de achtste finales in Engeland weliswaar op 0-0, maar had de thuiswedstrijd al met 1-3 verloren. Rebrov is blij met de internationale ervaring die zijn team heeft opgedaan.

"Helaas hebben we de wedstrijd in Kiev verloren, maar in de return hebben we wel een aantal kansen gecreëerd", aldus Rebrov op de UEFA-website. "We hadden mogelijkheden om te scoren en ook Manchester City had kansen. Zij verdienen het om in de Champions League te spelen. Deze wedstrijd was een goede ervaring voor onze jongens en ik denk dat wij hen moeten bedanken. We zien de toekomst met optimisme tegemoet, we worden sterker."

"We probeerden compact te spelen en zo goed mogelijk de controle in handen te nemen", vervolgt Rebrov. "Zeker in de eerste wedstrijd waren we niet helemaal relaxt. Manchester City creëerde toen wat situaties waarbij we scherper hadden kunnen zijn. Ook in de return, misschien omdat we niet thuis en voor onze eigen fans speelden, hadden we een soort van spanning. Maar als we in Kiev net zo goed hadden gespeeld als hier, dan was het tweeluik waarschijnlijk iets interessanter geweest."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen