Voskamp stopt als prof, dubbel nieuws in Oss

17 maart 2016, 10:57

Johan Voskamp zet na het seizoen een punt achter zijn profcarrière. De 31-jarige spits verlaat Sparta Rotterdam voor de amateurclub Westlandia. Dat is woensdagavond volgens WOS naar buiten gebracht tijdens een bijeenkomst in Naaldwijk.

Voskamp keert terug op het oude nest, aangezien hij tot 2005 al bij Westlandia speelde. Hij maakte toen de overstap naar Excelsior, waarmee hij naar de Eredivisie promoveerde. Via Helmond Sport kwam hij vervolgens bij Sparta terecht. In Spartaanse dienst baarde hij opzien, door maar liefst acht keer te scoren in één wedstrijd (tegen Almere City FC). Tot de dag van vandaag speelde Voskamp, met uitzondering van twee jaar Slask Wroclaw (Polen), voor Sparta.

Ondertussen heeft FC Oss dubbel contractnieuws wereldkundig gemaakt. De Brabantse eerstedivisionist heeft de optie in het aflopende contract van Dennis Janssen gelicht, waardoor de middenvelder volgend seizoen ook tot de selectie zal behoren. In tegenstelling tot Janssen vertrekt Stijn Rambach bij Oss. De 21-jarige aanvaller, die mede door blessures niet zijn officiële debuut maakte, heeft geen nieuw contract gekregen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen