NAC bezoekt Den Bosch: "Wedstrijd niet zomaar gewonnen"

17 maart 2016, 17:32

NAC Breda hoopt vrijdag weer eens te winnen op vreemde bodem, na nederlagen bij FC Emmen en VVV Venlo. De Brabanders gaan op bezoek bij provinciegenoot FC Den Bosch. Coach Marinus Dijkhuizen stelt dat zijn ploeg het niet gemakkelijk zal krijgen in Stadion De Vliert.

"Den Bosch heeft een nieuwe trainer (Wiljan Vloet, red.) en er is dus een aantal zaken veranderd daar. Die wedstrijd is niet zomaar gewonnen. Ze spelen met hoge druk, maar daar moeten we onderuit spelen. We moeten uitgaan van onze eigen kracht", zegt Dijkhuizen op NAC.nl.

Thuis doet NAC het de laatste weken wel goed. De afgelopen twee wedstrijden, tegen Achilles '29 en FC Oss, werden omgezet in drie punten. Dijkhuizen kiest tegen FC Den Bosch voor dezelfde elf als tegen FC Oss, dat in het Rat Verlegh Stadion met 5-0 werd verslagen. Enes Ünal had deze week last van de lies, maar trainde donderdag weer mee. "Enes kan starten, maar zal geen hele wedstrijd spelen", aldus Dijkhuizen. "Daarnaast zit Lerin Duarte weer op de bank. Hij heeft een heel goede week gehad, zeker ook in trainingsarbeid. We spelen tegen Den Bosch hetzelfde als afgelopen week, maar moeten zorgen dat we met meer diepgang spelen dan voorheen."

Kevin Brands ontbrak donderdag vanwege een keelontsteking wel op de training bij NAC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen