Swansea City pakt cruciale punten in strijd tegen degradatie

Jw
19 maart 2016, 20:55

Swansea City heeft een cruciale wedstrijd in de kelder van de Premier League gewonnen. De Swans zegevierden in eigen huis op Aston Villa (1-0), waarmee Leroy Fer en zijn teamgenoten afstand nemen van de rode streep. Aston Villa mag het draaiboek voor degradatie gaan printen.

The Villans, met Leandro Bacuna op de bank, hadden drie punten nodig om nog enigszins aansluiting te creëren bij de andere ploegen die strijden tegen degradatie. De achterstand op een 'veilige' plek bedraagt nu liefst twaalf punten, waarmee het einde in de Premier League nadert voor Aston Villa.

De manier waarop de enige treffer van de wedstrijd tot stand kwam, was typerend voor het seizoen van Aston Villa. Doelman Brad Guzan stompte een vrije trap van specialist Gylfi Sigurdsson tegen Swansea-verdediger Federico Fernández aan, waarna de bal in het doel belandde (1-0).

Bij de club uit Wales begon Leroy Fer in de basisformatie. Door de driepunter is Swansea City elf punten los van de 'rode streep', waardoor het zichzelf lucht verschaft voor de slotfase van de Engelse competitie.

[photo,96596,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen