Roma redt ternauwernood punt in topper tegen Inter

Jw
19 maart 2016, 22:45

De topper tussen AS Roma en Internazionale is zaterdag in een gelijkspel geëindigd. De Romeinen, met de weer fitte Kevin Strootman de hele wedstrijd op de bank, knokten zich zes minuten voor tijd terug van een 1-0 achterstand. De Belgische middenvelder Radja Nainggolan redde een belangrijk punt.

Door een doelpunt van Ivan Perisic kwam Inter in de tweede helft op voorsprong, waarmee het virtueel nog op slechts twee punten achterstand kwam van AS Roma. De ploeg uit de Italiaanse hoofdstad heeft op dit moment de derde plek in handen, die felbegeerd wordt vanwege de strijd om een ticket naar de voorronde van de Champions League.

Met de ontevreden Francesco Totti (39) als bankzitter leek AS Roma tegen puntverlies op te lopen, totdat Nainggolan zijn ploeg bij de hand nam. De 27-jarige Belg zette zelf de aanval op, waarna hij de bal met wat geluk voor zijn voeten kreeg in het strafschopgebied en overtuigend raak schoot (1-1).